Ikhsan Leonardo Imanuel Rumbay

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ikhsan Leonardo Imanuel Rumbay.

Ikhsan Leonardo Imanuel Rumbay yaiku atlet badminton Indonésia saka klub PB. Djarum, kang lair ing Tomohon, Sulawesi Lor tanggal 15 Januari 2000.[1][2] Sadurungé dadi pamain PB. Djarum lan pelatnas, dhèwèké mlebu ing SKO (Sekolah Khusus Olahraga) Ragunan wiwit tanggal 24 Juli 2015.[3]

Bebungah[besut | besut sumber]

Tanggal Kajuwaraan Kategori Mungsuh Angka
12 Agustus 2018 Yonex Sunrise India Open Junior International Grand Prix Indonésia Christian Adinata 21–13, 21–14[4][5]
18 Agustus 2018 Celcom Axiata Malaysia Open Junior International Challenge Indonésia Muhammad Aldo Apriyandi 21–14, 21–10[4][5]
20 Dhésèmber 2018 Turkey International Series International Series Turki Emre Lale 21–9, 21–14[4][6]
27 Oktober 2019 Caffino Indonesia Challenge International Challenge Indonésia Sony Dwi Kuncoro 21–13, 21–15[7][8]

Keterangan: Kajuwaraan individu kang ana ing penanggalan BWF (Badminton World Federation).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Persatuan Bulu Tangkis Seluruh Indonesia. "Biografi Ikhsan Leonardo Imanuel Rumbay". Persatuan Bulu Tangkis Seluruh Indonesia (ing basa Indonesia). Dijupuk 2020-02-01. 
  2. PB. Djarum. "Profil Ikhsan Leonardo Imanuel Rumbay". PB. Djarum (ing basa Indonesia). Dijupuk 2020-02-01. 
  3. Wedya, Katondio Bayumitra. "Ikhsan Leonardo Imanuel Rumbay: Bakat Bulu Tangkis dari Tomohon". Kumparan (ing basa Indonesia). Dijupuk 2020-02-01. 
  4. a b c Badminton World Federation. "Ikhsan Leonardo Imanuel Rumbay Tournament Results Profile 2019". Badminton World Federation (ing basa Inggris). Dijupuk 2019-12-30. 
  5. a b PB. Djarum. "[Kilas Balik 2018] Ikhsan Tiga Kali Naiki Podium Juara". PB. Djarum (ing basa Indonesia). Dijupuk 2020-02-01. 
  6. Ngarifin, Samsul. "Indonesia Bawa Pulang Tiga Gelar Juara dari Turkey International Series 2018". Bola Sport (ing basa Indonesia). Dijupuk 2020-02-01. 
  7. Badminton World Federation. "Ikhsan Leonardo Imanuel Rumbay Tournament Results Profile 2019". Badminton World Federation (ing basa Inggris). Dijupuk 2020-02-01. 
  8. Rohman, Ainur. "Kalah Dari Tunggal Nomor 101 Dunia, Sony: Ikhsan Masa Depan Indonesia". Radar Jember (ing basa Indonesia). Dijupuk 2020-02-01. 

Pranala jaba[besut | besut sumber]