Ice Age: Collision Course

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ice Age: Collision Course
DisutradaraniMike Thurmeier
Galen T. Chu
DiprodhuseriLori Forte
DibintangiRay Romano
John Leguizamo
Denis Leary
Queen Latifah
Jennifer Lopez
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning20th Century Fox
Tanggal metu
NagaraAmerika Sarekat
BasaInggris

Ice Age: Collision Course yaiku filem animasi komputer stereoskopi Amerika Sarekat taun 2016 sing diprodhuksi dening Blue Sky Studios. Filem kasebut menika installment ping lima ing seri filem Ice Age lan sekuel saka filem 2012 Ice Age: Continental Drift. Denis Leary, Ray Romano, Queen Latifah, John Leguizamo, Keke Palmer, Jennifer Lopez lan Chris Wedge meranke bali peran mereka saka installment sadurunge.[1] Simon Pegg uga meranke bali perane minangka Buck saka filem katelune.[2] Mike Thurmeier lan Galen T. Chu nyutradharani filem kasebut.[3] Pemeran anyare ngeliputi Jesse Tyler Ferguson, Adam DeVine, Nick Offerman, Max Greenfield, Stephanie Beatriz, Melissa Rauch, Carlos Ponce, Michael Strahan, Jessie J lan Neil deGrasse Tyson.[1] Filem kasebut dijadwalke rilis ing 22 Juli 2016, dening 20th Century Fox.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b Truitt, Brian (5 November 2015). "Jesse Tyler Ferguson's a bipolar llama in new 'Ice Age'". USA Today. Dibukak ing 5 November 2015.
  2. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Buck
  3. Lowe, Kinsey (7 Agustus 2015). "'Ice Age 5′ Gets Title, Date Change; Weinstein Co. Adjusts 'About Ray'". Deadline. Dibukak ing 8 Agustus 2015.

Pranala jaba[besut | besut sumber]