Neil deGrasse Tyson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Neil deGrasse Tyson
Neil deGrasse Tyson - NAC Nov 2005.jpg
Tyson ing Washington, D.C., November 2005
Lair (1958-10-05) Oktober 5, 1958 (umur 60)
The Bronx, New York City, New York, Amérikah Sarékat
Padunungan Manhattan, New York City, New York, Amérikah Sarékat
Alma mater Harvard College (B.A)
University of Texas (M.A.)
Columbia University (M.Phil.), (Ph.D.)
Bebungah NASA Distinguished Public Service Medal
Karièr ngèlmiah
Babagan Astrofisika, kosmologi fisik, komunikasi èlmu kawruh
Institutions Hayden Planetarium, PBS, Planetary Society
Mrabawani Carl Sagan, Fred C. Hess

Neil deGrasse Tyson (lair 5 Oktober 1958; umur 60 taun) inggih punika astrofisikawan lan komunikator èlmu kawruh Amérikah Sarékat. Panjenenganipun punika kepala Hayden Planetarium ing Rose Center for Earth and Space. Wiwit taun 2006, Neil deGrasse Tyson mbetakaken acara tivi NOVA scienceNOW ing PBS, lan asring ugi tampil ing The Daily Show, The Colbert Report, lan Jeopardy!.

Pranala njawi[besut | besut sumber]