John Leguizamo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Leguizamo, 2013

Jonathan Alberto "John" Leguizamo (lair ing Amérikah Sarékat, 22 Juli 1964; umur 55 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]