Simon Pegg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Simon Pegg
Simon Pegg Premiere of Kill Me Three Times (cropped).jpg
Asma wiyosan Simon John Beckingham
Miyos (1970-02-14) Fèbruari 14, 1970 (umur 51)
Inggris Gloucestershire
Pakaryan Aktor
Taun aktif 1995—sapunika

Simon Pegg (lair ing Gloucestershire, Inggris, 14 Fèbruari 1970; umur 51 taun) ya iku aktor saka Inggris kang main ana ing seri filem Star Trek minangka Montgomery Scott.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]