Simon Pegg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Simon Pegg
Simon Pegg Premiere of Kill Me Three Times (cropped).jpg
Asma wiyosan Simon John Beckingham
Miyos (1970-02-14) Fèbruari 14, 1970 (umur 52)
Inggris Gloucestershire
Pakaryan Aktor
Taun aktif 1995—sapunika

Simon Pegg (lair ing Gloucestershire, Inggris, 14 Fèbruari 1970; umur 52 taun) ya iku aktor saka Inggris kang main ana ing seri filem Star Trek minangka Montgomery Scott.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]