Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
Ice age dawn of the dinosaurs theatrical poster.jpg
Poster layar jembar
Juru arah Carlos Saldanha
Juru gawé Lori Forte
John Donkin
Juru tulis Michael Berg
Peter Ackerman
Yoni Brenner
Juru paraga Ray Romano
Queen Latifah
Denis Leary
John Leguizamo
Seann William Scott
Josh Peck
Simon Pegg
Chris Wedge
Juru musik John Powell
Juru dum 20th Century Fox
Tanggal babar
Amérika Sarékat 1 Juli 2009
Singapura
Ostrali 4 Juli 2009
Suwé
94 menit
Nagara Amérika Sarékat
Basa Inggris
Rantaman US$90 juta

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs iku sawijining film animasi CGI yang dibuat déning Blue Sky Studios lan dirilis ke bioskop déning 20th Century Fox tanggal 1 Juli 2009. Film iku sekuel di film Ice Age lan Ice Age: The Meltdown. Caritané disutradarani déning Carlos Saldanha. Ray Romano, Queen Latifah, Seann William Scott, Josh Peck, Simon Pegg, lan Chris Wedge mèlu ngisi swara film iki.

Pranala jaba