Menyang kontèn

Getasan, Petang, Badung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Getasan
Désa
Getasan kapernah ing Kabupatèn Badung
Getasan
Getasan
Getasan kapernah ing Bali
Getasan
Getasan
Getasan kapernah ing Indonesia
Getasan
Getasan
Koordhinat: 8°25′43″S 115°13′24″E / 8.42852°S 115.22339°E / -8.42852; 115.22339Koordhinat: 8°25′43″S 115°13′24″E / 8.42852°S 115.22339°E / -8.42852; 115.22339
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBadung
KacamatanPetang
Kodhe laladan
administrasi
51.03.04.2005

Getasan iku désa ing Kacamatan Petang, Kabupatèn Badung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Petang, Badung