Menyang kontèn

Getakan, Banjarangkan, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Getakan
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Klungkung Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°31′27″S 115°22′32″E / 8.52417°S 115.37562°E / -8.52417; 115.37562Koordhinat: 8°31′27″S 115°22′32″E / 8.52417°S 115.37562°E / -8.52417; 115.37562
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanBanjarangkan
Kodhe laladan
administrasi
51.05.02.2006

Getakan iku désa ing Kacamatan Banjarangkan, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Banjarangkan, Klungkung