Gendéra Gambia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
FIAV 111111.svg Rasio Gendéra: 2:3

Gendéra Gambia kapengkar saka telung warna, ya iku déning warna abang, biru lan ijo. Werna-warna mau dipisahaké déning garis putih. Werna abang kang ana ing dhuwur nglambangaké srengéngé, ing jeneng liyané bisa diarani sabana. Ing sangisoré warna abang ngandhut uga warna biru kang nglambangaké Kali Gambia kang mili ngliwati nagara Gambia. Ijo kanggo lemah lan alas ing tlatah Gambia.