Gendéra Antillen Walanda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
FIAV 110000.svg Rasio Gendéra: 2:3

Gendéra Antillen Walanda iku kanthi werna putih, uga ana garis biru sebrang, sepertelu omba gendéra, lan ing latar mburi ana garis abang kan mudun kanthi jembar kang padha, uga ing tengah ana; lima bintang putih ditata sakjroning wujud segilima kang ana ing garis biru ,uga madep ing ndhuwur . Cacahé lima bintang mertandhakake lima pulo kang utama yaikuBonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius, lan Sint Maarten.

Deleng uga[besut | besut sumber]