Gendéra Aruba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Flag of Aruba.svg

Gendéra Aruba iki dianggo ing pamaréntah wiwit tanggal 18 Maret 1976. Desai kapérang saka warna latar biru enom (kang sinebut Larkspur utawa "biru PBB"), garis kuning kang cacahé loro ing pérangan ngisor lan bintang abang kang segipapat.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cithakan:Gendéra-Gendéra Nèderlan