Menyang kontèn

Gendéra Walanda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Delengen uga: List of Dutch flags
Gendéra Walanda
Informasi Umum
Jeneng negaraThe Netherlands
SesebutanFlag of the Kingdom of the Netherlands
Proporsi2:3
Dianggo wiwit19 February 1937.
DesainA horizontal tricolour of red, white, and blue.
Dianggo111111
PenggangoNational

Gendéra Walanda iki digunakaké ing papréntahan wiwit taun 1572. Desain kang migunnakake warna triwerna lan duwé karakter utawa glagat horisontal abang, putih, lan biru. Gendéra iki kagolong salah sijiné désain gendéra triwerna tuwa. Gendéra Perancis Diubah dadai triwerna vertikal kanggo ngindari anané kabingungan karo gendéra Walanda.

Gendéra kang ana kaitanéé kara gendéra Walanda
Gendéra Transvaal Gendéra Orange Free State Gendéra Natalia Republic Flag of The Bronx
Gendéra Klein Vrystaat GendéraNieuwe Republiek Gendéra Griqualand East Gendéra Luxembourg
Gendéra Africa wiwit-1994 Gendéra Hesse-Nassau Gendéra New York City Gendéra Albany

Deleng uga[besut | besut sumber]

Cithakan:Gendéra-Gendéra Nèderlan