Eliza McCardle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Elizabeth McCardle Johnson

Elizabeth McCardle Johnson (lair ing Greeneville, Tennessee, 4 Oktober 1810 – pati 15 Januari 1876 ing umur 65 taun) minangka Ibu Nagara Amérikah Sarékat angka 22 lan minangka garwa saka Andrew Johnson, présidhèn Amérikah Sarékat angka 17 [1].

Andrew Johnson ngendika manawa garwané akèh jasané amarga ngajari maca lan nulis tanpa nedha pawiyatan sekolahan formal. McCardle nyengkuyung banget karir pulitik garwané.

Johnson nikah kaliyan garwané tanggal 5 Mèi 1827 nalika panjenengané yuswané 18 taun lan Eliza yuswané 16 taun [2].

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Kang sadurungé
Ellen Vesta Emery Hamlin
Istri Wakil Présidhèn Amérikah Sarékat
1865
Kang sawisé
Harriet Malvina Howe Wilson
Kang sadurungé
Mary Todd Lincoln
Ibu Nagara Amérikah Sarékat
18651869
Kang sawisé
Julia Dent Grant