Eliza McCardle

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Elizabeth McCardle Johnson

Elizabeth McCardle Johnson (lair ing Greeneville, Tennessee, 4 Oktober 1810 – tilar donya 15 Januari 1876 kanthi umur65 taun) minangka Ibu Negara Amérika Sarékat ka-22 lan minangka garwa saka Andrew Johnson, prèsidhèn Amérika Sarékat ka-17 [1].

Andrew Johnson ngendika menawa garwané akèh jasané amarga ngajari maca lan nulis tanpa ngenyam pendhidhikan formal. McCardle ndukung banget karir politik garwané.

Johnson nikah kaliyan garwané tanggal 5 Mei 1827 nalika panjenengané yuswané 18 taun lan Eliza yuswané 16 taun [2].

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Sing mengku  sadurungé:
Ellen Vesta Emery Hamlin
Istri Wakil Presiden Amerika Serikat
1865
Diganti déning:
Harriet Malvina Howe Wilson
Sing mengku  sadurungé:
Mary Todd Lincoln
Ibu Negara Amerika Serikat
18651869
Diganti déning:
Julia Dent Grant
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Eliza_McCardle&oldid=834827"