Eliza McCardle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Elizabeth McCardle Johnson

Elizabeth McCardle Johnson (lair ing Greeneville, Tennessee, 4 Oktober 1810 – pati 15 Januari 1876 ing yuswa 65 taun) minangka Ibu Nagara Amérika Sarékat ka-22 lan minangka garwa saka Andrew Johnson, prèsidhèn Amérika Sarékat ka-17 [1].

Andrew Johnson ngendika manawa garwané akèh jasané amarga ngajari maca lan nulis tanpa nedha pawiyatan sekolahan formal. McCardle nyengkuyung banget karir pulitik garwané.

Johnson nikah kaliyan garwané tanggal 5 Mei 1827 nalika panjenengané yuswané 18 taun lan Eliza yuswané 16 taun [2].

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sing mengku  sadurungé:
Ellen Vesta Emery Hamlin
Istri Wakil Presiden Amerika Serikat
1865
Diganti déning:
Harriet Malvina Howe Wilson
Sing mengku  sadurungé:
Mary Todd Lincoln
Ibu Nagara Amerika Serikat
18651869
Diganti déning:
Julia Dent Grant


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Eliza_McCardle&oldid=1105671"