El Alamein

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pemakaman Perang Persemakmuran ing 'Alamain

'Alamain, al-'Alamain, utawa El Alamein (basa Arab: العلمين) iku sawiining kutha ing Mesir kulon-lor, ing pasisir Segara Tengah. Saiki kutha iki dadi plabuhan gedhé kanggo ngapalaké lenga.

Sajarah[besut | besut sumber]

'Alamain minangka panggung kanggo loro pertempuran sajeroning Perang Donya II.

Pariwisata[besut | besut sumber]

Kutha iki duwé lapangan pemakaman militèr Jerman, Italia, lan Britania Raya (bebarengan karo Persemakmuran uga).