El Alamein

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Pemakaman Perang Persemakmuran ing 'Alamain

'Alamain, al-'Alamain, utawa El Alamein (basa Arab: العلمين) iku sawiining kutha ing Mesir kulon-lor, ing pesisir Segara Tengah. Saiki kutha iki dadi plabuhan gedhé kanggo ngapalaké lenga.

Sajarah[besut | besut sumber]

'Alamain minangka panggung kanggo loro pertempuran sajroning Perang Donya II.

Pariwisata[besut | besut sumber]

Kutha iki nduwèni lapangan pemakaman militer Jerman, Italia, lan Britania Raya (bebarengan karo Persemakmuran uga).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=El_Alamein&oldid=973891"