Menyang kontèn

Dukuhbadag, Ketanggungan, Brebes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dukuh Badag
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBrebes
KacamatanKetanggungan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Dukuh Badag, iku désa ing Kacamatan Ketanggungan, Kabupatèn Brebes, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]