Daging cacah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Daging babi
Potong daging nganggo kentang anyar lan kacang ijo

A chop meat punika salah sawijining olahan jinis meat Motong sejajar karo balung geger, lan biasane ngemot rib utawa riblet bagean vertebra lan njabat minangka bagean individu. Jenis daging sing paling umum yaiku daging babi lan wedhus . Potong potong tanpa tulang sing tipis, utawa balung iga mung bisa diarani cutlet, sanajan bedane ora mesthi jelas. Tembung "chop" biasane ora digunakake kanggo daging sapi, nanging steak balung T intine cuping loop, steak iga lan potongan iga.