Menyang kontèn

Iga babi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Iga babi panggang Bali

Iga babi minangka rajangan daging babi sing populer ing masakan Barat lan Asia . Ribcage babi domestik, daging lan balung, dirajang dadi bahan sing bisa digunakake, disiapake kanthi keluk, panggang, utawa dipanggang - biasane nganggo saus, asring barbecue - banjur disajikake.