Corfu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Corfu (basa Yunani: Κέρκυρα; Kérkyra) iku sawijining pulo duwèké Yunani yang dumunung ing Segara Ionia, ing pesisir Albania. Minangka bagéyan saka Prefektur Corfu, jeneng kutha utamané uga Corfu. Padunung pulo iki cacahé 114.000 jiwa.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Peta periphery Yunani Wewengkon Administratif ing Yunani Bendera Yunani

Aegean Kidul | Aegean Lor | Attika | Epirus | Kapuloan Ionia | Kreta | Makedonia Tengah | Makedonia Kulon | Makedonia Wétan lan Trasia | Peloponnesa | Tesalonika | Yunani Kulon | Yunani Tengah |


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Corfu&oldid=973459"