Corfu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Corfu (basa Yunani: Κέρκυρα; Kérkyra) iku siji pulo duwèké Yunani yang dumunung ing Segara Ionia, ing pasisir Albania. Minangka péranganing Prefektur Corfu, jeneng kutha mligi uga Corfu. Padunung pulo iki cacahé 114.000 jiwa.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Peta periphery Yunani Wewengkon Administratif ing Yunani Bendera Yunani

Aegean Kidul | Aegean Lor | Attika | Epirus | Kapuloan Ionia | Kreta | Makedonia Tengah | Makedonia Kulon | Makedonia Wétan lan Trasia | Peloponnesa | Tesalonika | Yunani Kulon | Yunani Tengah |