Makedonia Wétan lan Trasia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Periphery Makedonia Wétan lan Trasia
Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Location of Makedonia Wétan lan Trasia Periphery in Greece
 
Negara: Yunani
Ibukutha: {{{capital}}}
Prefectures: Drama
Evros
Kavala
Rhodope
Xanthi
Populasi: 0
Area: 14.157 km² (5.466 sq.mi.)
Kapadhetan: 0 /km² (0 /sq.mi.)
Website: www.remth.gr

Makedonia Wétan lan Trasia (ing basa Yunani: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη) iku salah siji saka telulas periphery ing Yunani, dumadi saka bagéan wétan Makedonia Yunani karo Trasia Yunani. Perphery iki kapérang dadi prefecture Drama lan Kavala lan prefecture Xanthi, Rhodope lan Evros.

Komunitas utama[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Peta periphery Yunani Wewengkon Administratif ing Yunani Bendera Yunani

Aegean Kidul | Aegean Lor | Attika | Epirus | Kapuloan Ionia | Kreta | Makedonia Tengah | Makedonia Kulon | Makedonia Wétan lan Trasia | Peloponnesa | Tesalonika | Yunani Kulon | Yunani Tengah |