Aegea Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Aegean Lor)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Periphery Aegea Lor
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
Location of Aegea Lor Periphery in Greece
 
Negara: Yunani
Ibukutha: Mytilene
Prefectures: Chios
Lesbos
Samos
Populasi: 208.151 (2005)
Area: 3.836 km² (1.481 sq.mi.)
Kapadhetan: 54 /km² (141 /sq.mi.)
Website: www.northaegean.gr

Aegea Lor iku sawiji saka telulas periphery ing Yunani. Tlatah iki dumadi saka prefecture Chios, Lesbos lan Samos.

Komunitas Utama[besut | besut sumber]

Peta periphery Yunani Wewengkon Administratif ing Yunani Gendéra Yunani

Aegea Kidul | Aegea Lor | Attika | Epirus | Kapuloan Ionia | Kreta | Makedonia Tengah | Makedonia Kulon | Makedonia Wétan lan Trasia | Peloponnesa | Tesalonika | Yunani Kulon | Yunani Tengah |