Aegea Lor

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Periphery Aegea Lor
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
Location of Aegea Lor Periphery in Greece
 
Negara: Yunani
Ibukutha: Mytilene
Prefectures: Chios
Lesbos
Samos
Populasi: 208.151 (2005)
Area: 3.836 km² (1.481 sq.mi.)
Kapadhetan: 54 /km² (141 /sq.mi.)
Website: www.northaegean.gr

Aegea Lor iku sawiji saka telulas periphery ing Yunani. Tlatah iki dumadi saka prefecture Chios, Lesbos lan Samos.

Komunitas Utama[besut | besut sumber]

Peta periphery Yunani Wewengkon Administratif ing Yunani Gendéra Yunani

Aegea Kidul | Aegea Lor | Attika | Epirus | Kapuloan Ionia | Kreta | Makedonia Tengah | Makedonia Kulon | Makedonia Wétan lan Trasia | Peloponnesa | Tesalonika | Yunani Kulon | Yunani Tengah |


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Aegea_Lor&oldid=972901"