Cithakan:DinaIkiIngSejarah/29 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • 2012 Gréja Kawiyosan ing Bethlehem, Gisik Kulon dados situs Warisan Donya UNESCO kapindhah ing Palèstina.