Cithakan:DinaIkiIngSejarah/24 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hubble
  • 2011 - Tokoh Agami India, Sathya Sai Baba, séda ing Puttaparthi, Andhra Pradesh, India mawi yuswa 84 taun.
  • 2013 - Menara Mesjid Agung Aleppo ingkang yuswanipun 900 taun ing Aleppo, Suriah, risak amargi perang sadhèrèk.