Chebureki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Chebureki
Ayran+Çibörek.jpg
Çiğ börek and ayran in a Turkish cafe
Jeneng liyanéÇiberek, çiğ börek
AjanganMain course
Tlatah utawa prajaCentral and Eastern Europe
DigawéCrimean Tatars[1]
Hawa ajanganHot
Woworan pokokLamb or beef
Ènergi panganan
(per ajangan)
283 kcal (1185 kJ)
Buku masakan: Chebureki  Médhia: Chebureki

Chebureki [a] minangka salah sawijining panganan turnover goreng jero kanthi isi lemah utawa daging cincang lan bawang.[2] Iki digawe nganggo potongan adonan bunder sing dilipat ing ndhuwur bentuk bentuk sabit.[3]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Taylor & Francis 2013 p. 100
  2. Bylinka, E.A.L. (2011). Home Cooking from Russia: A Collection of Traditional, Yet Contemporary Recipes. AuthorHouse. p. 12. ISBN 978-1-4670-4136-2. Dibukak ing November 5, 2016.
  3. Kraig, Bruce; Sen, Colleen Taylor (2013). Street Food Around the World: An Encyclopedia of Food and Culture. ABC-CLIO. p. 369. ISBN 978-1-59884-955-4. Dibukak ing November 5, 2016.


Masalah sitiran: Tenger <ref> ana tumrap golongan aran "lower-alpha", nanging tenger <references group="lower-alpha"/> sing magepokan ora ana, utawa </ref> panutup ora ana