Lángos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lángos
Langos Eger Hungary.jpg
Buku masakan: Lángos  Médhia: Lángos

Lángos utawa lalanga ( Hungarian pronunciation: [ˈLaːŋɡoʃ] ) minangka sawijining panganan roti goreng sing bisa ditemokake ing masakan Slowakia, Yunani lan Turki . [1] [2] Secara historis, ana ing masakan Byzantine lan Ottoman .

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "NetCooks - Slovakian Langos Recipe". Netcooks.com. Dibukak ing 15 December 2017.
  2. June Meyers Authentic Slovakian Heirloom Recipes Cookbook