Haliva

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Haleva
Haleva.jpg
Haliva
AjanganMain course
Panggonan asalCircassia
Hawa ajanganHot
Woworan pokokBeef, leek
Buku masakan: Haleva  Médhia: Haleva

Haleva utawa haliva ( Adyghe  [ħalʐʷa] ) yaiku olahan sajinis turnover adonan goreng sing diisi kentang utawa keju Circassian .

Haliva lan mataz, rong cemilan Adyghe tradisional