Turnover

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Turnover
Pastry-Turnover-Apple.jpg
An apple-filled turnover
Buku masakan: Turnover  Médhia: Turnover

Turnover yaiku jinis pastry utawa roti sing digawe kanthi ngisi sepotong adonan, lempitan adonan, pasang, lan panggang. Turnover bisa dadi legi utawa gurih lan asring digawe minangka panganan utawa panganan cuci mulut portebel, padha karo sandwich . Iki asring dipangan kanggo sarapan.