Qutab

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Qutab
Kükü-Gutab Azerbaijani.gif
Azerbaijani dish: Kükü and Gutab
AjanganMain course
Panggonan asalAzerbaijan
Hawa ajanganHot
Woworan pokokBeef, leek, pumpkin
VariasiYashyl Qutab (Green Qutab), Qutab with pumpkin, Qarın qutabı, Shamakhy Qutab, Corat Qutab, Dəvə Qutab
Buku masakan: Qutab  Médhia: Qutab

Qutab minangka olah-olahan Azerbaijan sing digawe saka adonan sing digulung tipis sing dimasak sedhela ing wadhah cembung sing diarani saj .

Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep;

refs tanpa jeneng kudu ana isiné

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]