Cendhéla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jendela omah ing Inggris

Jendhela minangka bolongan sing bisa ditutup, biasané dipasang ing tembok bangunan, montor lan dadi papan kanggo mlebu angin lan cahya ing njero senthong.[1][2] jendhela bisa duwe akeh wujud, kayata segitelu, kothak, bunder, utawa mbentuk ora duwe aturan baku.

Ing sistem operasi sing padha karo Microsoft Windows utawa Mac OS, jendhela minangka bagean layar sing nampilake sawatara data menyang pangguna. Ana akeh windows, umpamane browser web sing saiki digunakake. Windows asring dilengkapi kunci minangka keamanan.

Cathetan[besut | besut sumber]