Cars 2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cars 2
Gambar:Cars 2 Poster.jpg
Poster Cars 2
Disutradarani John Lasseter
Brad Lewis (co-director)
Diprodhuseri Denise Ream
Diskénariyoni Ben Queen
Carita déning John Lasseter
Brad Lewis (co-director)
Dibintangi Owen Wilson
Larry the Cable Guy
Michael Caine
Emily Mortimer
Jason Issacs
Thomas Kretschmann
Dimusiki Michael Giacchino
Tanggal metu
  • Juni 24, 2011 (2011-06-24) (Amerika Serikat)
  • Juli 22, 2011 (2011-07-22) (Inggris)
  • Oktober 12, 2011 (2011-10-12) (Indonesia)
Suwéné
106 menit
Nagara Cithakan:FilmUS
Basa Inggris
Rantaman $200 juta
Kalarisan $559.852.396

Cars 2 yaiku film komputer 3D Amerika Serikat sing digawe dening Pixar Animation Studios lan ditayangake dening Walt Disney Studios . Film iki minangka lanjutan seka film 2006 yaiku Cars . Film iki dirilis ing Amerika Serikat tanggal 24 Juni 2011, ing Inggris tanggal 22 Juli 2011 lan ing Indonesia tanggal 12 Oktober 2011. [1]

Film iki diarahake dening John Lasseter, lan dibantu dening Brad Lewis . Film kasebut uga nduweni fitur swara Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Michael Caine lan Emily Mortimer .

Film iki dirilis ing Disney Digital 3-D, IMAX 3D, RealD 3D lan 2-D.

Ing Indonesia, film iki asring ditayangke ing RCTI, Global TV, HBO Asia lan Disney Channel Asia, ing versi dubbing ing basa Indonesia.

Rujukan[besut | besut sumber]