Cars 2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cars 2
Barkas:Cars 2 Poster.jpg
Poster Cars 2
DisutradaraniJohn Lasseter
Brad Lewis (co-director)
DiprodhuseriDenise Ream
DiskénariyoniBen Queen
Carita déningJohn Lasseter
Brad Lewis (co-director)
DibintangiOwen Wilson
Larry the Cable Guy
Michael Caine
Emily Mortimer
Jason Issacs
Thomas Kretschmann
DimusikiMichael Giacchino
Tanggal metu
  • Juni 24, 2011 (2011-06-24) (Amerika Serikat)
  • Juli 22, 2011 (2011-07-22) (Inggris)
  • Oktober 12, 2011 (2011-10-12) (Indonesia)
Suwéné
106 menit
NagaraCithakan:FilmUS
BasaInggris
Rantaman$200 juta
Kalarisan$559.852.396

Cars 2 yaiku film komputer 3D Amerika Serikat sing digawé dening Pixar Animation Studios lan ditayangake dening Walt Disney Studios . Film iki minangka lanjutan seka film 2006 yaiku Cars . Film iki dirilis ing Amerika Serikat tanggal 24 Juni 2011, ing Inggris tanggal 22 Juli 2011 lan ing Indonesia tanggal 12 Oktober 2011.[1]

Film iki diarahake dening John Lasseter, lan dibantu dening Brad Lewis . Film kasebut uga nduweni fitur swara Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Michael Caine lan Emily Mortimer .

Film iki dirilis ing Disney Digital 3-D, IMAX 3D, RealD 3D lan 2-D.

Ing Indonesia, film iki asring ditayangke ing RCTI, Global TV, HBO Asia lan Disney Channel Asia, ing versi dubbing ing basa Indonesia.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Pixar says Cars 2 is still due in cinemas in June 2011". BBC News. 2010-02-10. Retrieved 2010-02-11. Italic or bold markup not allowed in: |publisher= (help)