Cars 2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Cars 2 yaiku film komputer 3D Amerika Serikat sing digawe dening Pixar Animation Studios lan ditayangake dening Walt Disney Studios . Film iki minangka lanjutan seka film 2006 yaiku Cars . Film iki dirilis ing Amerika Serikat tanggal 24 Juni 2011, ing Inggris tanggal 22 Juli 2011 lan ing Indonesia tanggal 12 Oktober 2011. [1]

Film iki diarahake dening John Lasseter, lan dibantu dening Brad Lewis . Film kasebut uga nduweni fitur swara Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Michael Caine lan Emily Mortimer .

Film iki dirilis ing Disney Digital 3-D, IMAX 3D, RealD 3D lan 2-D.

Ing Indonesia, film iki asring ditayangke ing RCTI, Global TV, HBO Asia lan Disney Channel Asia, ing versi dubbing ing basa Indonesia.

Rujukan[besut | besut sumber]