Larry the Cable Guy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Larry the Cable Guy
Larry the Cable Guy.jpg
Whitney (2007)
Lair Daniel Lawrence Whitney
Pakaryan pelawak, aktor, lan pembawa acara
Taun aktif 1991 -
Bojo Cara Whitney
Anak 2
Wong tuwa Tom Whitney
Shirley Whitney
Sana jaringan www.larrythecableguy.com

Daniel Lawrence "Larry" Whitney (lair ing Amérikah Sarékat, 17 Fèbruari 1963; umur 56 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]