Larry the Cable Guy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Larry the Cable Guy
Larry the Cable Guy.jpg
Whitney (2007)
LairDaniel Lawrence Whitney
Pakaryanpelawak, aktor, lan pembawa acara
Taun aktif1991 -
BojoCara Whitney
Anak2
Wong tuwaTom Whitney
Shirley Whitney
Sana jaringanwww.larrythecableguy.com

Daniel Lawrence "Larry" Whitney (lair ing Amérikah Sarékat, 17 Fèbruari 1963; umur 56 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]