Caesars Palace

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Caesars Palace
Caesars Palace
Caesars Palace
Kansunyatan lan statistik
Letak Paradise, Nevada, Amerika Serikat
Koordinat 36°07′04″N 115°10′30″W / 36.11778°N 115.17500°W / 36.11778; -115.17500Koordhinat: 36°07′04″N 115°10′30″W / 36.11778°N 115.17500°W / 36.11778; -115.17500
Alamat 3571 South Las Vegas Boulevard
Tanggal dibukaan Agustus 5, 1966; 53 taun kapungkur (1966-08-05)
Tema Kamaharajan Roma
Yunani
Pemilik Caesars Entertainment Corporation
Cacahé kamar 3,976
Jembar perjudian 124,181 sq ft (11,536.8 m2)
Acara permanen Absinthe
Atraksi misuwur Replica ancient Roman, Greek and Renaissance art
The Colosseum at Caesars Palace
The Forum Shops at Caesars
Taun renovasi 1974, 1979, 1992, 2001, 2005, 2011, 2015
Situs web caesars.com/caesars-palace

Caesars Palace yaiku hotel and casino mewah AAA Papat Diamond ing Swarga, Nevada, Amerika Serikat. Hotel iki dumunung ing sisih kulon saka ing Las Vegas Strip antarane Bellagio lan Mirage. Hotel iki salah siji kang paling bergengsi kasino ing donya lan salah siji saka landmark saka Las Vegas paling misuwur.[1][1]

Caesars Palace iki diadegaké ing taun 1966 dening Jay Sarno, kang usaha kanggo nggawe kemewahan fasilitas kang menehi tamu pangertèn saka urip sak Kakaisaran Romawi. Hotel iki ngandhut akèh patung, kolom, lan ikonografi khas masa Romawi produksi Hollywood kalebu patung Julius Caesar minangka dhuwur minangka 20-foot (6.1 m) cerak lawang mlebu. Caesars Palace saiki diduweni lan dilakokno dening Caesars Entertainment. Nganti juli 2016, hotel wis nduwe 3,976 kamar lan suites ing enem menara lan konvènsi fasilitas panutup area 300,000 square feet (28,000 m2). Hotel wis macem-macem saka sudhut restoran. Antarane wong-wong mau ana sawatara kang serves asli Cina kanggo ngawula gamblers sugih saka Asia Wétan. Wiwit awal, Caesars Palace wis oriented kanggo attractiveness saka dhuwur roller. Fasilitas modern casino kalebu game tabel kayata blackjack, craps, roulette, baccarat, spanyol 21, mini-baccarat, Pai Gow, lan Pai Gow poker. Casino iki uga wis poker kamar 24-h panutup area 4,500-square-foot (420 m2); lan macem-macem mesin slot lan video poker.

Hotel wis operasi minangka ajang kanggo music hiburan lan olahraga. Ing kajaba iku kanggo nyekeli match boxing wiwit pungkasan taun 1970-an, Caesars uga sarwa dumadi Caesars Palace Grand Prix 1981 nganti taun 1982. Menehi-menang nuduhake ing Caesars Palace kalebu Frank Sinatra, Sammy Davis, Jr., Dean Martin, Rod Stewart, Celine Dion, koes plus, Bette Midler, Cher, Elton John, Liberace, Diana Ross, Liza Minnelli, Julio Iglesias, Harry Belafonte, Lena Horne, Judy Garland, David Copperfield, Tony Bennett, Gloria Estefan, Luis Miguel, Janet Jackson, Jerry Seinfeld, Mariah Carey, Matt Goss, lan Deana Martin. Lokasi utama pagelaran padha ing Colosseum. Stadion karo kapasitas saka 4,296 wong lan wis area tataran saka 22,450-square-foot (2,086 m2). Tataran iki ing construction khusus kanggo ing show Celine Dion, Dina Anyar..., 2003. Sawise ninggalake lokasi iki ing taun 2007, Dion bali kee Colosseum karo gambar anyar kanthi irah-irahan "Celine" ing Maret 2011, kang dumunung ing kontrak liwat 2017 kanggo 70 pagelaran saben taun.

Arsitektur[besut | besut sumber]

Njaba ing taun 2006

Jeff Campbell saka Lonely Planet deleng hotel minangka "dasare Las Vegas", "fantasi yunani-Romawi nampilake reproduksi saka marmer saka klasik patung".[1] Gaya art deco gabung karo pengaruh saka produksi Hollywood epic kang predominates.[1] ing Construction saka Caesars Palace hotel-crita-14 ing lokasi 34 acres (14 ha) wiwit ing taun 1962, lan kabuka lan cocog 1966. Hotel iki dumunung ing jejere Dunes Hotel lan jejeran Desert Inn.[2] asli Hotel nampilaken a baris saka cemoro lan marmer kolom minangka bagéan saka ngarep wilayah saka 900 feet (270 m), karo hotels panutup area 475 feet (145 m) . Lokasi parkir mobil bisa kanggo  1300 montor.

Banyu iki digunakake digunakake kanggo  18 banu mumbul [3]—casino Resort migunakake luwih saka 240 yuta galon per taun.[1] patung Julius Caesar minangka dhuwur minangka 20 feet (6.1 m) panggilan taksi dumunung ing entri cara menyang ngleboke, lan ana tiron saka rudo Pekso saka Sabine Wanita lan patung Venus lan Dawud kang welcome tamu padha teka.[1] neng cerak lawang mlebu  ana kuil Brahma n kang nduweni bobot saka papat ton,[1] iki Patung iki digawe ing Bangkok, Thailand, nganggo upacara pemasangan ing 25 November 1983, miturut prasasti kang ditulis.[4]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g [[#CITEREF|]].
  2. Carey, William C. (April 9, 1967). "Caesar's Palace Latest Addition on Las Vegas' Fabulous Gaming Strip". The Post-Crescent (Appleton, Wisconsin). k. 7. Dijupuk December 4, 2015 – lumantar Newspapers.com. 
  3. TOUR BOOK. 2003. k. 232. 
  4. The Brahma Shrine at Caesars Palace