Burger kèju

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Burger kèju
Cheeseburger with fries.jpg
Cheeseburger served with French fries
Buku masakan: Burger kèju  Médhia: Burger kèju

Cheeseburger minangka hamburger sing diwenehi keju . Biasane, irisan keju diselehake ing ndhuwur patty daging. Keju biasane ditambahake ing patty hamburger sing wis dimasak sakcepete sadurunge disajikake, saengga keju kasebut bisa ilang. Cheeseburgers bisa kalebu variasi struktur, bahan lan komposisi. Kaya dene hamburger liyane, cheeseburger bisa uga kalebu topping kaya ta salad, tomat, bawang, acar, daging babi, mayones, ketchup, lan mustar .

Ing restoran panganan cepat saji, keju sing digunakake ing cheeseburgers biasane keju olahan . Keju liyane sing bisa dileleh bisa digunakake minangka alternatif. Contone umum kaya ta cheddar, Swiss, mozzarella, Keju biru, lan jack mrico .