Bumbu sisih

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Uyah, mrico, lan gula umume dilebokake ing meja restoran Kulon.

Bumbu sok ditambahake sadurunge disajikake, kaya ta sandwich sing digawe karo saos tomat, mustar utawa mayones . Sawetara bumbu digunakake sajrone masak kanggo nambah rasa utawa tekstur: saus barbecue, butter compound, saus teriyaki, kecap, lan marmite lan krim asem minangka conto. Akeh bumbu, kaya ta mustar utawa saos tomat, kasedhiya ing paket siji-sijine, umume yen diwenehake karo panganan sing digawa metu utawa panganan cepet .