Menyang kontèn

Buduk, Mengwi, Badung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Buduk
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Badung Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°36′28″S 115°09′31″E / 8.6078°S 115.15868°E / -8.6078; 115.15868Koordhinat: 8°36′28″S 115°09′31″E / 8.6078°S 115.15868°E / -8.6078; 115.15868
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBadung
KacamatanMengwi
Kodhe laladan
administrasi
51.03.02.2002

Buduk iku désa ing Kacamatan Mengwi, Kabupatèn Badung, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Mengwi, Badung