Buahan, Tabanan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Buahan
Désa
Buahan kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Buahan
Buahan
Buahan kapernah ing Bali
Buahan
Buahan
Buahan kapernah ing Indonésia
Buahan
Buahan
Koordhinat: 8°29′48″S 115°08′48″E / 8.49662°S 115.1468°E / -8.49662; 115.1468Koordhinat: 8°29′48″S 115°08′48″E / 8.49662°S 115.1468°E / -8.49662; 115.1468
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanTabanan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.05.2011

Buahan iku désa ing Kacamatan Tabanan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Tabanan, Tabanan