Brčko (kutha)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Brčko
Брчко
Country Bosnia lan Hércegovina
TerritoryBosnia and Herzegovina
DistrictBrčko District
Pamaréntahan
 • Municipality presidentMirsad Đapo
Cacah warga (2006)[1]
 • Gunggung39.339
Kodhe laladan76100
Situs wèbwww.bdcentral.net

Brčko (Basa Serbia, Basa Bosnia, Basa Kroasia: Brčko (Latin) lan Брчко (Sirilik)) iku sawijining kutha ing sisih lor Bosnia-Herzegovina, minangka papan kalungguhané Distrik Brčko. Kutha iki dumunung ing tapel wates sadawaning Kali Sava wiwit saka tlatah Gunja, Kroasia. Jeneng kutha iki manawa asal saka Breuci, sawijining suku Illyrian kang manggon ing tlatah iki ing jaman biyèn (pirsani [1]).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "World Gazetteer: Bosnia and Herzegovina - largest cities (per geographical entity)". Diarsip saka sing asli ing 2012-12-16. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]