Brčko (kutha)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Brčko
Брчко
Country  Bosnia lan Hércegovina
Territory Bosnia and Herzegovina
District Brčko District
Pamaréntahan
 • Municipality president Mirsad Đapo
Cacah warga (2006)[1]
 • Gunggung 39.339
Kodhe laladan 76100
Situs wèb www.bdcentral.net

Brčko (Basa Serbia, Basa Bosnia, Basa Kroasia: Brčko (Latin) lan Брчко (Sirilik)) iku sawijining kutha ing sisih lor Bosnia-Herzegovina, minangka papan kalungguhané Distrik Brčko. Kutha iki dumunung ing tapel wates sadawaning Kali Sava wiwit saka tlatah Gunja, Kroasia. Jeneng kutha iki manawa asal saka Breuci, sawijining suku Illyrian kang manggon ing tlatah iki ing jaman biyèn (pirsani [1]).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "World Gazetteer: Bosnia and Herzegovina - largest cities (per geographical entity)". Diarsip saka sing asli ing 2012-12-16. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]