Bovidae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bovidae
American bison k5680-1.jpg
Bison Amérika
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Mamalia
Ordho: Artiodactyla
Famili: Bovidae
Gray, 1821

Bovidae iku sawijining subfamili saka famili sing nyakup manéka golongan kasebar ing 10 génus kéwan kuku driji mawa ukuran médhium nganti gedhé, kalebu sapi dhomèstik, bison, kebo banyu, yak, lan antelope. Ing akèh papan, bovinae kanggo bahan panganan.