Bovidae

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bovidae
Bison Amérika
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
kelas: Mamalia
ordo: Artiodactyla
kulawarga: Bovidae
Gray, 1821

Bovidae iku sawijining subfamili saka famili sing nyakup manéka klompok kasebar ing 10 genus kéwan kuku driji mawa ukuran médhium nganti gedhé, klebu sapi dhomèstik, bison, kebo banyu, yak, lan antelope. Ing akèh papan, bovinae dipigunakaké minangka bahan panganan.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bovidae&oldid=833684"