Bison

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bison Amérika
Wisent utawa "Bison Éropa"

Bison iku sajinising sapi mawa kuku genep sing sajatiné kawangun saka 6 spesies. Nanging saiki namung rong spesies sing isih urip ya iku wisent (Bison bonasus) ing Éropa lan Bison Amérika (Bison bison) ing Amérika Lor. Saben subspesies iki ngandhut rong subspesies manèh.