Bongan, Tabanan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bongan
Désa
Bongan kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Bongan
Bongan
Bongan kapernah ing Bali
Bongan
Bongan
Bongan kapernah ing Indonésia
Bongan
Bongan
Koordhinat: 8°33′53″S 115°06′28″E / 8.56468°S 115.10767°E / -8.56468; 115.10767Koordhinat: 8°33′53″S 115°06′28″E / 8.56468°S 115.10767°E / -8.56468; 115.10767
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanTabanan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.05.2003

Bongan iku désa ing Kacamatan Tabanan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Tabanan, Tabanan