Menyang kontèn

Bongan, Tabanan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bongan
Désa
Bongan kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Bongan
Bongan
Bongan kapernah ing Bali
Bongan
Bongan
Bongan kapernah ing Indonesia
Bongan
Bongan
Koordhinat: 8°33′53″S 115°06′28″E / 8.56468°S 115.10767°E / -8.56468; 115.10767Koordhinat: 8°33′53″S 115°06′28″E / 8.56468°S 115.10767°E / -8.56468; 115.10767
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanTabanan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.05.2003

Bongan iku désa ing Kacamatan Tabanan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Tabanan, Tabanan