Bobby Sandy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bobby Sandy
Pakaryansutradara

Bobby Sandy ya iku salah sawijiné sutradara Indonesia ana ing taun 1980-an. Lair ning Sungai Liat, 23 November 1942. Sawisé dadi asisten sutradara saka sutradara senior Wim Umboh, banjur dhèwèké dadi sutradara ana ing filem “Kehormatan” (1974), produksi PT Surya Indonesia Medan Film, trus nyutradarai filem “Gaun Pengantin”, sing diperanke déning Sophan SophiaanWidyawati.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Bobby Sandy 1974-1989(diundhuh tanggal 3 oktober 2012)

{{id:Bobby Sandy}}