Bestru

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Bestru
wit bestru
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Cucurbitales
Kulawarga: Cucurbitaceae
Subkulawarga: Cucurbitoideae
Suku: Benincaseae
Subsuku: Luffinae
Marga: Luffa
Mill.
Spesies
  • Luffa aegyptiaca

Bestru, Belustru (Luffa aegyptica, suku labu-labuan utawa Cucurbitaceae), sijining pala gumantung kang wis arang ditandur déning petani. Biasane tanduran iki mung ditandur kanggo selingan, ana ing tegalan utawa pomahan. Bestru isih sedulur sedhak tanduran oyong (Luffa acutangula), bedane bestru ora duwé lingir ing wohe.

Woh bestru
Woh bestru kang wis garing

Cithakan:Tumbuhan-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bestru&oldid=998005"