Pala gumantung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pala gumantung ya iku sawernaning tetuwuhan kang hasil mligi (racaké awujud woh-wohan) gang gumantung kaya ta terong, lombok, lan tomat