Pala gumantung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Pala gumantung ya iku sawernaning tetuwuhan kang hasil mligi (racaké awujud woh-wohan) gang gumantung kaya ta terong, lombok, lan tomat