Berliner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Berliner Pfannkuchen
Berliner-Pfannkuchen.jpg
Berliner with plum jam filling
Jeneng liyanéBerliner, Pfannkuchen, Krapfen
JinisDoughnut
Panggonan asalGermany and Central Europe
Woworan pokokyeast dough, marmalade or jam, icing, powdered sugar or sugar
Buku masakan: Berliner Pfannkuchen  Médhia: Berliner Pfannkuchen
Berliner minangka persiapan

Berliner Pfannkuchen (diarani minangka Berliner kanggo olahan njaba Berlin, nanging Pfannkuchen nang Berlin) iku Jerman tradisional jajanan padha karo donut karo ora bolongan tengah, digawe saka manis ragi keuangan goreng ing lemak utawa lenga, karo marmalade utawa sele woh Isi lan biasane es, gula bubuk utawa gula konvensional ing ndhuwur. Sing biyasa digawe karo coklat, Sampanye, custard, mocha, utawa advocaat Isi, utawa karo ora Isi ing kabeh.