Berembeng, Selemadeg, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Berembeng
Désa
Berembeng kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Berembeng
Berembeng
Berembeng kapernah ing Bali
Berembeng
Berembeng
Berembeng kapernah ing Indonésia
Berembeng
Berembeng
Koordhinat: 8°31′16″S 115°01′29″E / 8.52117°S 115.02465°E / -8.52117; 115.02465Koordhinat: 8°31′16″S 115°01′29″E / 8.52117°S 115.02465°E / -8.52117; 115.02465
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg
Kodhe laladan
administrasi
51.02.01.2004

Berembeng iku désa ing Kacamatan Selemadeg, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Selemadeg, Tabanan