Batununggul, Nusa Penida, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batununggul
Désa
Batununggul kapernah ing Kabupatèn Klungkung
Batununggul
Batununggul
Batununggul kapernah ing Bali
Batununggul
Batununggul
Batununggul kapernah ing Indonésia
Batununggul
Batununggul
Koordhinat: 8°41′15″S 115°34′00″E / 8.6876°S 115.56657°E / -8.6876; 115.56657Koordhinat: 8°41′15″S 115°34′00″E / 8.6876°S 115.56657°E / -8.6876; 115.56657
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanNusa Penida
Kodhe laladan
administrasi
51.05.01.2008

Batununggul iku désa ing Kacamatan Nusa Penida, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Nusa Penida, Klungkung