Batannyuh, Marga, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Batannyuh
Désa
Batannyuh kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Batannyuh
Batannyuh
Batannyuh kapernah ing Bali
Batannyuh
Batannyuh
Batannyuh kapernah ing Indonésia
Batannyuh
Batannyuh
Koordhinat: 8°30′28″S 115°10′21″E / 8.50782°S 115.17255°E / -8.50782; 115.17255Koordhinat: 8°30′28″S 115°10′21″E / 8.50782°S 115.17255°E / -8.50782; 115.17255
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanMarga
Kodhe laladan
administrasi
51.02.07.2004

Batannyuh iku désa ing Kacamatan Marga, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Marga, Tabanan