Basa Mori Dhuwur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mori Dhuwur
Mori Kulon, Mori Hulu
LaladanPetasia, lan Lembo, Sulawesi Tengah
Panyatur asli
16.100 (2000) (tanpa surya)
Austronésia
Latin
Kodhe basa
ISO 639-3mzq

Basa Mori Dhuwur ya iku salah sawiji basa sing dicaturaké ing wewengkon Kabupatén Morowali Lor ing Sulawesi Tengah lan sekubéngé Kacamatan Nuha, Kabupatén Luwu Wétan ing Sulawesi Kidul.[1]

Dhialék[besut | besut sumber]

  • Impo
  • Molio'a
  • Molongkuni
  • També'é
  • Ulu'uwoi

Rujukan[besut | besut sumber]