Parembugan Cithakan:Kulawarga basa Bungku-Tolaki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pedalaman[besut sumber]

Basa Jawinipun pedalaman punika menapa, inggih? Kula padosi wonten bausastra kok manggihi tembung padésan ingkang miturut kula langkung trep minangka pertalan tembung pedesaan tinimbang tembung pedalaman. Manawi nganggé tembung pajeron, morfologinipun pancèn sami kaliyan pedalaman, nanging semantikipun boten. Bok bilih wonten panemu sanès? Cahyo Ramadhani pirembagan 9 November 2015 14.18 (UTC)

Punika tembung pedalaman dipertal saking basa Inggris interior, tegesipun wewengkon ingkang tebih salebeting dharatan, boten wonten ing pasisir. Cahyo Ramadhani pirembagan 9 November 2015 14.20 (UTC)