Menyang kontèn

Banyuputih, Banyuputih, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banyuputih
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBatang
KacamatanBanyuputih
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Banyuputih iku désa ing Kacamatan Banyuputih, Kabupatèn Batang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]